Sexigt paket från Gömda Juveler Fashion!

Fick ett härligt paket från Gömda Juveler Fashion! Vad som fanns i? Ja det ser ni på bilderna här nedanför. Blir roligt att prova dessa och jag kan verkligen rekommendera er att bege er över till deras sida om ni är på jakt efter sexiga kläder och härliga sexleksaker!! De har gjort om sidan så någon klar länk till avdelningen med sexleksaker finns inte just nu, men det dyker nog upp inom kort!!

 

Snygg och härligt tunt sommarlinne/blus.

2014-07-30-14-20-20

En rätt så standard vibrator utan några större finesser.

lady-finger

Väldigt sexig tröja som kommer göra succé på krogen 😉

skull-t-shirt-01

 

You may also like...

2 Responses

 1. Eva skriver:

  Jag letar efter vibrator eller klitoris stimulator med fjärkontroll att ha ”på stan” har kollat lite på internett både på OhMiBod – Blue Motion, We-Vibe 4 Plus och liknande. har du någon aning om dessa verkligen går att använda eller låter de för mycket?
  någon erfarenhet eller eller tips på liknande produkter?
  Mvh Eva

   
  • Nova skriver:

   Nej ingen direkt erfarenhet av något liknande. Jag har provat en som man kan styra via mobiltelefon men som du skriver tyckte jag den lät lite väl mycket!

    

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *