Härliga svenska amatörvideos!!

Jag bara älskar amatörfilmer och allra helst svenska. Det är som om man får vara flugan på väggen och se hur härligt skönt och roligt folk har det runt om i landet. Tycker också det är härligt att folk vill dela med sig av det hela!! Här har jag lagt ut 18 stycken amatörvideos (dom spelar upp sig efter varandra) som jag hittat runt om på nätet!! Eller ja, en av dem är faktiskt på mig!!! Men jag talar inte om vilken 😉

Titta och njut!

 

Porrfilmsrecension featured

 

You may also like...

6 Responses

 1. Johan skriver:

  Vilka härliga klipp du hittat!! Är det du som är klippet före wet-klippet?

  Kram
  Johan

   
 2. Johan skriver:

  Men då är det ju du som suger och runkar en kille och tar satsen i munnen!!! Du är grym!!

  Kram
  Johan

   
 3. Emil skriver:

  Ja någon före Wet-sexet skulle jag gissa på! Har alltid funderat på wetsex något du prövat Nova?

   
  • Nova skriver:

   Nej det har jag aldrig provat och känner mig inte direkt lockad av det heller 🙂 Men man skall väl aldrig säga aldrig 😉

    
 4. Eva skriver:

  God morgon klockan är 06:10 och jag behövde vakna till lite.
  Nu är jag helt vaken. 😀

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *