Bilder från den internationella gå topless dagen i NY!!

Om du har det så visa det verkar vara mottot för evenemanget Go-Topless i New York.

Det hela går ut på att stå för kvinnors rätt att visa sig topless utan att behöva bli utsatt för något. En av de starkaste förespråkarna i rätten att kunna uttrycka sig som man vill är den rödhåriga artisten Rachel Jessee som under evenemanget stod på sig och visade upp sig för alla, med åsikten om att vi är alla människor, vi är alla lika värda, och framför allt skall vi inte behöva skämmas för våra kroppar.

Härligt att något sånt här sker i USA av alla länder, moralens högborg som det är, men också dubbelmoralens kungarike! Nu ser vi väl fram emot ett liknande evenemang i Sverige…eller? För mer information gå till GoTopless.org

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *