Stulna nakenbilder på Jennifer Lawrence med flera sprids på nätet!

Det råder väl ingen tvekan om att det gått en chock genom nöjesbranschen under det senaste dygnet och internet har nog används till bara en enda sak: att hitta bilderna på en naken Jennifer Lawrence. Denna Oscarsvinnande skådespelerska har varit det högsta målet i en hacking kampanj vilken, rapporterar Telegraph, har gett förövarna tillgång till hennes Apple iCloud-konto, där bilder från hennes mobil backades upp.

Det rapporteras från olika håll att nästan 60 bilder, men även en hel del videos, på Lawrence i olika stadier av nakenhet, cirkulerade efter att hackarna postat dem på 4chan, detta tillsammans med bilder från en rad andra skådespelare, musiker och artister så som; Mary Elizabeth Winstead, Kate Upton, Victoria Justice, Ariana Grande, och enligt utsago många fler — alla av dem kvinnor. Winstead bekräftade via ett håglöst twitter inlägg att bilderna på henne var äkta, men Justice och Grande har förnekat detta. (TMZ citerar Grandes tweet, “My petite ass is much cuter than that,” dock finns inte hennes inlägg lägre kvar på hennes Twittersida.)

Lawrences representanter har bekräftat att bilderna på henne är äkta och kallar det hela för en “flagrant kränkning av privatlivet” och lovar att ta till rättsliga åtgärder mot de som postar bilderna på nätet.

Under tiden så är den hög av bilder som visar penisar tagna av Hollywoodskådespelare fortfarande kvar och orörda på nätet…

Här nedan kan ni se den kompletta listan på alla kändisarna som fått sina bilder stulna:

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *