10 snuskiga frågor: Gun, 30 år från Osby!

Vi ställer helt enkelt 10 snuskiga frågor till riktiga tjejer där ute och bjuder samtidigt på en liten insyn i deras sängkammarliv!

Denna gång är det Gun, 30 år från Osby som svarat på våra frågor!

gun-30-ar-osby-03

1. Vilken är den konstigaste platsen du haft sex på?

Hmm. Måste vara i havet utanför Ängelholm, mitt på blanka dagen för en massa år sedan. Det var fullt med folk på stranden, jag och min dåvarande sambo var såpass långt ut att vattnet räckte honom till axlarna. Han blev pilsk och jag var inte sen på att haka på. Jag satte mig gränsle över honom i vattnet medan han stod upp och fick mig en ridtur. Det var syndigt spännande.

2. Vilken är din bästa ”move” i sängkammaren?

Har ofta fått beröm för mitt sätt att suga kuk – till och med så pass att en kk jag träffade sporadiskt ett tag för många år sedan överhuvudtaget inte var intresserad av något annat än oralt till slut. Tar jag som ett bra betyg.

3. Vad tänder du på?

Skägg. Finns inget mysigare än när det river eller kittlar över blygdläpparna när killen slickandes borrar in ansiktet  ordentligt.

4. Vilken är din favorit ställning?

Jag är mycket impulsiv vilket gör att den ena akten inte blir den andra lik om jag får bestämma. Jag gillar det mesta, fast en ridtur på endera håll eller en omgång doggy-style är aldrig fel.

5. Vad skulle du vilja prova som du inte redan har provat?

Swing hade varit så häftigt!
Att bli bunden är också lite av en dröm.

gun-30-ar-osby-02

6. Har du någonsin varit tillsammans med en tjej?

Faktiskt, kyssar och smek samt att jag fick prova på att slicka lite. Väljer främst killar eftersom jag hade saknat kuk för mycket dock. Men kan mycket väl tända på tjejer

7. Vad är din sexigaste outfit?

Får nog välja den rätt nyförvärvade korsetten då. Dock är den inte invigd ännu.

8. Har du någonsin gjort en sexig video?

Har blivit ett par stycken nu de senaste åren, dels med en kk och även en trekant mellan min pojkvän, jag och en gemensam vän. Jag har alltid varit obekväm framför kamera tidigare – men riktigt bra sex med massor av njutning har till och med fått mig att uppskatta att förevigas för framtida njutning tillsammans eller på tu man hand.

9. Vad är det ”fräckaste” du någonsin gjort?

Måste nog ändå vara när en av de senaste kk’na förverkligade en dröm jag haft länge – som många före honom försökt men misslyckats. Han tog effektivt död på min fördom om att jag var för trång för att kunna fistas. Känslan av att tänjas till närapå bristningsgränsen var otroligt häftigt, när första obehagskänslan gick över i njutning lyckades han dessutom ge mig min första ordentliga fontänorgasm. Total, explosionsartad njutning som sätter sig i hela kroppen. Häftigaste jag varit med om hittills alla kategorier!

10. Är det bättre att ge än att ta emot?

Jag förespråkar gemensam ren och skär njutning. För mig finns det inget bättre än när jag hör killen stöna högt och verkligen uttrycka sin njutning med kroppsspråk när jag tillfredsställer honom. Bara den vetskapen får mig att tända på alla cylindrar.

Vi söker tjejer som vill svara på 10 snuskiga frågor! Kontakta oss om du vill vara med!

kontakt@erotikparadiset.com

 

You may also like...

6 Responses

 1. Fotografen skriver:

  Jag som tog de här fotona kan bara bekräfta det som sägs 🙂 Och efter den där första fontänorgasmen så har de fortsatt att flöda och spruta fantastiskt lätt och upphetsande, även för mig 🙂

   
  • Nova skriver:

   Härligt att höra! 🙂 Fontänorgasm är inget jag upplevt ännu faktiskt men skulle gärna vilja nå dit!!

    
 2. Fotografen skriver:

  Det är bara att öva och träna med eller utan någon annan 🙂

   
  • Nova skriver:

   Ja jag får ta å göra det!! Måste nog läsa på lite bättre om hur man skall gå tillväga bara 🙂

    
 3. Fotografen skriver:

  Du får låta Gun lära dig eller träffa oss 😉

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *