Recension: FakeAgent.com

Jag blir verkligen överraskad över hur snälla ni läsare är mot mig!! Det är många av er som erbjuder mig att ta del av era medlemskap på olika sidor bara för att jag skall kunna kolla och skriva några rader om dem. Det uppskattar jag verkligen och är oerhört tacksam, bara så ni vet!

fake-agent-c1115-denisa-01

Denna gång tog jag mig en titt på en sida som heter Fake Agent och förutsättningen är att en falsk agent lurar tjejer att de skall få guld och gröna skogar inom porrindustrin. Men innan det sker så måste ha se vad de går för. Är detta äkta? Här är det svårt att säga faktiskt. Tjejerna verkar överlag vara från Prag och i dessa länder kan nog modell- och porrbranschen vara lockande och hur reglerat det är där har jag faktiskt ingen aning om. På vissa kan man nästan läsa hur de känner inför det faktumet att ”agenten” skall testa dem innan han kontaktar producenter för deras räkning. Okej de flesta är med på det hela men några av dem ser mer tveksamma ut.

fake-agent-c1115-denisa-27

Är detta upphetsande…nja inte riktigt faktiskt. Allra helst som känslan av att något inte riktigt schysst pågår här. Jag brukar inte gå på det som man påstår är äkta inom porrbranschen men här lyckas man, om det nu inte är äkta, att få mig att tro det i varje fall. Men när man tar sig en närmare titt på sidan har de även fler teman på sidan. Här finns Fake Taxi, Femal Agent, Public Agent och även Fake Agent UK och då blir jag mer övertygad om att alla är med på banan.

fake-agent-c1115-denisa-66

Det är tveklöst väldigt snygga tjejer med i dessa filmer. Men särskilt sexigt blir det aldrig riktigt, mycket beroende på att allt är ganska standard. Detta har gjorts förr och är inget nytt!

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *