Nova testar: Silky Smooth Duo Balls

Nordic Deluxe Paket 01 01

Okej tekniskt sett så är detta ingen sexleksak, men man har ändå nytta av den i sitt sexliv! Egentligen är de framtagna för att träna med och på så sått få en tajtare slidmuskel. Men när de slår mot varandra, när man fört in dem, så kan det vara både upphetsande och skönt. De fungerar även bra att ha i sig när man går runt på stan och bara tanken på att ingen vet att du går runt och småmyser är också otroligt upphetsande! Dessa kulor finns i många olika utförande och uppfanns en gång i tiden i Kina för att användas av kvinnor efter de fött barn.

Jag skulle kanske inte rekommendera dessa när man har sex, de kan lätt glida in helt och hållet, med snöre och allt och vara ganska besvärliga att fiska ut. För att inte snacka om att man kan klämma honom också. Som träningsredskap är dessa suveräna att använda. De är upphetsande att ha inne i sig när man befinner sig bland andra utan att de vet. De ger mig kanske ingen orgasm men håller mig lite småkåt mest hela tiden!

Jag kan absolut rekommendera dessa till alla tjejer där ute!! Du hittar Silky Smooth Duo Balls på Nordic Deluxe välfyllda webbshop!!

Nordic Deluxe 468x60

 

 

You may also like...

1 Response

  1. JoyRide69 skriver:

    Å wow!

    Kan inte annat än att fantisera om hur det skulle vara att gå bredvid dig på stan och veta att kulorna låg där instoppade i din fitta och klappade fint mot varann och hur kåt du var av det..

    /JR

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *