Nova testar: Millenium III – Jellydildo!!

Nordic Deluxe Paket 01 07

Jag gillar sexleksaker och att få prova nya saker är alltid roligt. Så när jag fick denna härliga jellydildo från Nordic Deluxe så blev jag mer än sugen att genast krypa ned i sängen och prova den! Vad jag hade framför mig var en dildo i mjukt jellymaterial av märket Millenium III. Det var ingen liten rackare heller 🙂 runt 20 cm lång och med ribbor längst hela längden.

Och visst blir man lockad vid tanken att ha något så pass långt och grovt i sig, en tanke som var väldig uppkåtande vill jag lova! Jag är ganska trång, så att få in denna i mig är lite av en prestation, och man känner sig tillfredsställd när den väl glider in.

Men bara jag blev lite kåt och våt så gick det att lirka in den och det var då man upptäckte fördelen med ribborna! Underbar stimulans i fittan när man förde den in och ut och naturligtvis över klitoris. Det tog inte mycket fantasi och tid innan jag kom i en härlig orgasm!!

Har aldrig ägt en så pass stor dildo förut och jag kan säga att jag ångrar mig att jag inte skaffat en tidigare!! Tillsammans med en partner och en vibrator kan man nog ha än mer roligt med Millenium III Jelly!!

Rekommenderas å det varmaste!

Här hittar du massor av dildos hos Nordic Deluxe!!

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *