Skulle vilja ha en het massage…

Jag har verkligen fastnat för de små porrvideorna från Czech-sidorna och då allra helst de som går under titeln CzechMassage. Brukar ganska ofta ta fram en vibrator och tillfredsställa mig själv medan jag ser på något av de läckra filmerna.

De utspelar sig som om de vore filmade i hemlighet och att det är helt vanliga tjejer vi ser (något jag dock betvivlar). De har beställt tid för massage och vi får se dem klä av sig och lägga sig tillrätta på massagebänken. Det är alltid en hunkig kille som ger dem massage och han använder rikligt med olja. Som ni förstår tar det inte lång tid innan massagen blir av det mer intima slaget och till slut så är det ett regelrätt knull som pågår…

Och visst är det härligt att fantisera att detta skulle hända en själv… Man blir riktigt sugen på att beställa en massagetid… Eller är det någon av er där ute som skulle vilja hjälpa mig? 😉

czechmassage 01

czechmassage 02

 

 

You may also like...

5 Responses

 1. Johan skriver:

  Hjälper dig mer än gärna!

  Kram
  Johan

   
 2. Johan skriver:

  Sån är jag 😉

   
 3. Fredde skriver:

  Hej Nova! jag skulle gärna träffa dig för en het massage.
  Hör av dig till bosse4477@outlook.com
  Kramar.

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *