Nova testar: Eros Veneziani Donna

Sexiga underkläder går väl inte av för hackor 🙂 Jag gillar att klä upp mig i någon raffigt när jag är på humör att ragga lite på krogen. I paketet jag fick från Nordic Deluxe så fanns det ett par väldigt sexiga trosor, Eros Veneziani Donna, som de så vackert heter. Tyvärr måste jag säga kunde jag inte ha dem (de var ämnade för Sara och jag har lite bredare bak än henne ;)) vilket var verkligen synd! Dock är de väldigt läckra med en kedja och ett ytmaterial som påminner lite om vinyl eller liknande. De var också ganska stretchiga trots materialet.

Eros Veneziana Donna 01

Visst ser de sexiga och läckra ut!! Jag hoppas jag får förtroendet att fortsätta recensera läckra leksaker och kläder från Nordic Deluxe och att jag hittar någon tjej därute som vill hjälpa mig med detta!! Så bor du i Hudksvalls-trakten och gillar sexleksaker och sexiga kläder, hör gärna av dig till mig! Naturligtvis sker allt anonymt! nova@erotikparadiset.com är adressen du kan skriva till!

Tills nästa gång tycker jag ni skall besöka Nordic Deluxe och införskaffa er lite nya leksaker och kläder, det förgyller sexlivet!

Eros Veneziana Donna 02

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *