Nova testar: Mansize Rammer från Nodic Deluxe!

Rammer Dildo 01

Om du verkligen gillar att bli tagen hårt, djupt och snabbt, ja då är detta verkligen dildon för dig! Jag har fått nöjet att testa denna härliga dildo för Nordic Deluxe och även om jag haft dildos tidigare så får denna en att känna sig lite mer vildare, lite så där härligt ”natsy”!

Mansize Rammer är stor, tjock och hård, men lätt att hantera & ta tag i. Den är hela 36.6cm lång och med en kraftigt ådrad axel som är 22.9cm lång och med en diameter på 4.8cm. Den fyller verkligen ute en och gör en verkligen våt och kåt. Att den sedan är ådrad bidrar till en härlig känsla mot klittan och jag kan lova att det tar inte lång stund innan man kommer! Detta är nog den perfekta leksaken om man är två, superkåt och har en mer än lovligt vild stund i sängen!

Rammer Dildo 02

Mycket bättre än så här blir inte en dildo! Mansize Rammer finns i Nordic Deluxe välfyllda utbud och jag kan verkligen rekommendera er att köpa den!! Själv har jag njutit av den fler gånger än jag kan räkna 😉

 

You may also like...

2 Responses

  1. Johan skriver:

    Det där såg ju riktigt trevligt ut! Men tror att du skulle behöva lite hjälp för att få ut maximalt med njutning. Jag hjälper dig gärna!

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *