Nova testar: All Black Butt plug från Nodic Deluxe!

All Black 31 Dildo

Okej, då sitter jag här och skall ta mig an ännu en sexleksak från Nordic Deluxes stora utbud. Men jag skall vara ärlig och säga här och nu att denna enorma butt plug skrämmer livet ur mig 🙂 Och om vi fortsätter på den ärliga sidan av det hela så har jag faktiskt inte vågat prova den för den går nog bortom vad min sköra lekamen klarar av…allra helst min anal!

Detta är med andra ord en butt plug av det större slaget som mäter hela 11 cm i längd och är 5.5 cm i diameter och ingår i den så kallade All Black serien av leksaker.

Jag har i sig inget emot att leka med min anal och kan tycka det är både skönt och upphetsande att till exempel bli slickad eller påsatt i analen. Det kan även vara roligt att ha en, betydligt mindre, butt plug i mig medan man blir påsatt i fittan!! Men som sagt denna kändes alldeles för stor för mig 🙂

Är du intresserad av denna? Gå då in på Nordic Deluxe och spana in denna All Black Butt plug vars ynka pris på 93:- är väldigt billigt för en sån pass stor leksak!

Vad säger ni, mina kära läsare, vore detta en leksak ni skulle vilja, eller har, provat på??

 

 

You may also like...

2 Responses

  1. J. skriver:

    Skicka hit den, så provar vi den 🙂

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *