Dirty Santa (2014)

Har faktiskt suttit och funderat över om det finns porrfilmer som utspelar sig under julen. Dock har jag inte lyckats hitta något tills jag blev tillfrågad om jag ville spana in Digital PlaygroundsDirty Santa”, som i sig är en webbserie och inte en film som sådan. Tveklöst så ville jag ju spana in vad detta kunde vara!!

Hela historien tar sig början då tomten får stryk och inte längre klarar av sina uppgifter och frågar tre killar, Tom, Dick och Harry om de vill rädda julen med hjälp av tomtens magiska dräkt. Denna dräkt har kraften att kunna teleportera sig vart som helst för att leverera julklappar och mer. De tre går med på att hjälpa till och Tom blir den som får ge sig iväg först, men han bestämmer sig för att teleportera sig till sin före detta flickvän för lite bonussex! Dick ger sig iväg härnäst, men han slutar att dela ut julklappar halvvägs genom uppdraget för att uppfylla sin egen lilla julönskan tillsammans med tre heta ”lekkamrater”. Till slut är det Harrys tur och som inte bara levererar alla julklappar, han blir också erbjuden att ta över efter Jultomten. Julen är räddad och de vid Nordpolen inväntar att Harry skall anlända, allra helst Jultomtens fru som värmer upp inför lite sexfirande att Julen är över!

Jag gillade verkligen denna serie!! Inte bara var den sexig och upphetsande, stundtals var den väldigt rolig också. Här finns en blandad mix av både bra och dåliga skådespelare men överlag så tyckte jag de flesta gjorde riktigt bra ifrån sig. Så vill du se en härlig mix av porr, humor och massor av galenskaper, ja då är detta verkligen en serie jag kan rekommendera!

Originaltitel: Dirty Santa
Språk: Engelska
Genre: Porr, Komedi
Skådespelare: Isabella DeSantos, Lola Foxx, Allie Haze, Summer Brielle, Nina Elle, Mia Malkova, Sara Luvv
Format: VOD
Producerad: 2014
Länkar: Digital Playground
Speltid: 210 min
Distributör: Digital Playgrond
Releasedatum 2014-11-29 (VOD)
7.0 Stars (7.0 / 10)
Bilder från serien:
Copyright Digital Playground

 

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *