Moms Bang Teens 6 (2013)

Moms Bang Teens 6 DVD Omslag

Det känns som om det var väldigt länge sedan jag spanade på en porrfilm senast. Jag brukar för det mesta spana in amatörklipp och så, då de är äkta och inte lika plastigt som det riktigt kommersiella filmerna oftast känns. Dock hindrar det inte att jag ser en film nu och då!

Söndag som det är i dag och inte något speciellt att göra, och på toppen av det så har jag gått runt och varit kåt mest hela dagen, så beslöt jag mig för att se en rulle och samtidigt ha en skön stund med mig själv. Valet föll på denna film och den låter brittisk men jag är inte helt hundra på att så är fallet. Någon som vet?

Det hela handlar dock om ”mammor” som överlag tänder på betydligt yngre tjejer och killar, som i titeln på denna film kallas för ”tonåringar”. Förvisso skulle de kunna vara det, men även om de ser unga ut så tror jag de är betydligt äldre än vad deras utseende säger. Här tycks också finnas en rödtråd mellan sekvenserna av sex och en gång i filmen får vi även se; ”detta har hänt tidigare”, vilket skulle kunna tala för att alla delarna i serien hänger ihop. Men nu är det del 6 jag ser och jag har, som ni förstår, inte sett någon av de tidigare.

Detta är väldigt läckert när det startar, på något sätt tilltalar det mig att en äldre kvinna skulle ta hand om mig och inviga mig när det kommer till tjejsex. Men där första scenen är väldigt het och uppkåtande så bryts den av efter ett tag då en kille anländer och det hela utvecklar sig till en trekant. Inte för att inte det kan vara upphetsande att se, men tyckte ändå scenen hade varit mycket bättre med bara tjejerna.

Så fortsätter hela filmen, två startar, och det kan vara tjej-tjej eller kille-tjej, men en tredje person äntrar ändå alltid akten och gör det hela till en film av trekanter.

Filmen är rakt på sak som vanligt med lite försök till en historia som ändå inte håller ihop scenerna vi får se. Det är väldigt läckra tjejer och sexet vi får se är upphetsande och gör mig kåt. Men något utöver det vanliga är detta inte. Jag fick mig en skön stund och filmen var inte alls usel på något sätt, bara ordinär.

Originaltitel: Moms Bang Teens 6
Språk: Engelska
Genre: Porr
Skådespelare: Brandi Love, Cassandra Nix, Eva Karera, Madison Chandler, Mia Malkova, Nikita Von James
Format: DVD
Producerad: 2013
Länkar: IAFD
Speltid: 208 min
Distributör: Reality Kings
Releasedatum 2013-11-12 (DVD)
5.0 Stars (5.0 / 10)

 

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *