Nova + vän testar: Real Feel Xtender 17,5 cm

Real Feel Xtender

Så var det dags att ta oss en titt på den andra penisförlängaren vi fått från Easylover.se! Och denna gång är det Real Feel Xtender 17,5 cm som min vän trätt på sig och provat, så jag lämnar över ordet till honom!

”Så var det då dags att skriva lite om min upplevelse tillsammans med Real Feel Xtender som jag fått prova tack vare Erotikparadiset och Easylover.se! Förra gången fick jag testa Fat Cock Xtender 18 cm som jag och min flickvän verkligen gillade och har använt flertalet gånger sedan dess. Okej, Real Feel Xtender är ett penisfodral gjort i ett supermjukt material som man kallar för Sensa Feel och jag är böjd att hålla med om att den är supermjuk! När denna träs på kuken så får den en förlängning på 6,5 cm och här är själva ollonet solid och inte lika mjukt som resten av fodralet. Detta fodral har även en ring i botten som man trär runt pungen för att hålla den på plats.

Denna är, likt den förra, väldigt lätt att trä på och ringen tyckte jag från början var en smart idé då det kan vara lätt att fodralet glider av i stundens hetta. MEN, detta hade fungerat långt bättre om ringen inte hade varit av samma mjuka material som resten av fodralet. Eller så är det bara min pung som är liten. Ringen glider av med andra ord och till slut så såg vi inte ens någon vits med att fortsätta få den att stanna kvar runt pungen. Även detta fodral är lite vingligt men när man väl får in det så är det bara att köra på.

Även denna ger en härlig känsla för både mig som kille och min tjej. Man känner sig lite som en porrkung då man kan köra på väldigt länge utan att komma. Detta ger naturligtvis glädje inte bara till mig utan även min kåta flickvän som njuter i fulla drag av att bli knullad länge och hårt. Måste ärligt erkänna att dessa fodral verkligen berikat vårt sexliv och gjort det mer intensivt och framför allt så har vi numera sex oftare än tidigare. Tänk vad en bit plast kan göra!!

Naturligtvis blir det även denna gång högsta betyg och vi rekommenderar verkligen Real Feel Xtender!!! En leksak som håller vad den lovar, berikar ditt sexliv, och gör alla inblandade mer än lovligt tillfredsställda. Så in på Easylover.se och spana in, köp, och njut av denna härliga sexleksak!!

Än en gång ett lyckat test och vad roligt att de är så nöjda!! Vill du själv köpa och testa Real Feel Xtender 17,5 cm är det bara att klicka in på Easylover.se!! Tack till min vän som ville prova denna leksak och vi får se framöver om han kan få chansen att testa fler leksaker för killar!

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *