Vår, sol, värme och heta känslor!

Alltså snacka om att jag njuter nu när solen skiner och värmen stiger. Jo jag blir verkligen kåt av den första värmen som klämmer in sig i min vintertrötta kropp och börjar värma upp min själ! Jag fullkomligen älskar sommaren, lika mycket som jag fullkomligen hatar vintern! Men nu är vi på rätt väg och jag kan redan se framför mig en varm sommar fylld av sol och värme, nakenbad och het utomhussex!

Vad ser ni mest fram emot denna sommar? Har ni gjort något galet, härligt, sexigt utomhus någon gång? Skriv gärna och berätta!!

I all denna eufori så bjuder jag här på en liten bild av mig som togs för några år sedan alldeles innan det blev ett härligt nakenbad och efteråt svettigt varmt sommarsex på stranden!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *