Morgonstånd gav sperma i munnen!

Tänkte jag skulle dela med mig av en liten berättelse och ännu en bild. Bilden är dock inte tagen vid just det tillfället, men håll tillgodo ändå!

Att killar kan vara lite överkåta på morgonen fick jag bekräftat för något år sedan. Jag hade fått med mig ett ragg hem och dagen efter vaknade jag av att han ”smekte” mitt ansikte med sin kuk. Jag kan ju inte påstå att det är något som händer varje morgon; att man slår upp ögonen och ser en stor kuk vaja framför sig. Något omskakad fann jag mig och sög in den i min mun. Härligt att känna en hård kuk i munnen och jag började slicka han ollon samtidigt som jag tog den djupt i min mun. Morgonkåt som han va dröjde det inte länge innan hans varma säd fyllde min mun. Det blev en proteinrik frukost denna morgon… 🙂

Sperma-i-munnen

 

You may also like...

2 Responses

 1. Stefan skriver:

  Vilken kåt berättelse. Det är inte så ofta jag har fått komma i munnen på en tjej, men sjukt skönt och häftigt när man får. Sen gillar jag att spruta på brösten eller om tjejen har sig stay-upps strumpbyxor på fötterna eller rumpan.

   
 2. Eva skriver:

  Älskar att gå till jobbet fånigt leende med smaken av honom kvar i munnen.
  Men jag fantiserar om att få gå till jobbet någon morgon med smaken av en kvinna kvar i munnen 😉

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *