Badhus fantasier!

 Nova-utomhus

Jag bara älskar att bada, både utomhus och inomhus på något badhus (vi har två i min stad). För det mesta simmar jag längder för att hålla mig i form, men ibland blir det jacuzzi och bastu också. Har suttit och fantiserat i jacuzzin många gånger om vad som skulle kunna hända mellan den där läckra killen mitt emot och mig. Eller varför inte den där härligt vackra och mogna kvinnan?

I en av mina fantasier så satt jag och njöt, kände mig varm och dåsig och lite så där härligt kåt. Det var just då som två killar jag sett simma tidigare gled ned i jacuzzin och det dröjde inte länge innan jag kände deras blickar på mina bröst. Jag kände hur jag själv putade lite extra med dem, om inte annat för att retas lite med dem. Men jag kände även hur det pirrade i hela min kropp av den sexuella spänningen som rådde mellan oss just då. Jag vet inte exakt vilka signaler jag sände ut men plötsligt hade jag en hand på låret och de två killarna på varsin sida av mig. Det dröjde inte många sekunder innan jag satt där med en kuk i vardera hand och fyra ivriga händer som undersökte mina bröst, väldig ingående!

Jag kände hur de lirkade min bikiniunderdel åt sidan och hur fingrar började smeka min dubbelvåta fitta. Deras kukar var spränghårda och jag runkade ivrigt dem med långa drag. Rätt vad det var drogs jag åt sidan och hamnade i knät på en av killarna som ivrigt tryckte in kuken i min fitta och jag började sakta rida honom, detta medan den andra killen tittade på och runkade sin kuk. Det tog inte allt för lång tid innan den första killen stönade till i örat på mig och tömde sin heta säd i mig. Jag gled snabbt över till kille nummer två och kände snart hur hans grova kuk fyllde min fitta.

Han var lite mer uthållig och jag red honom först innan han vände mig och tog mig hårt bakifrån. Jag kände pirret stiga inom mig och nästan samtidigt kom vi i varsin härlig orgasm. Högröda och kanske lite skamset smög vi på oss badkläderna igen och gick åt varsitt håll, tillfredsställda och glada över vårt lilla äventyr tillsammans!

Ja så kan jag fantisera när jag är på badhuset! Vilka härliga fantasier har ni kring bad och badhus? Dela gärna med er!

 

You may also like...

11 Responses

 1. Johan skriver:

  De va en härlig berättelse den runka man lite snabbt till å sprutade ner hela telefonen.

  Har ofta fantiserat om få knulla i ångbastu.
  sitter naken med.ögonen stängda, in kommer en tjej som ser att min kuk är stenhård, å utan att tveka tar hon den i munnen suger mig fort. Ber mig hålla ögonen stängda. Efter ett tag sättet hon sig gränsle över mig å rider mig fort å snabbt tills vi båda kommer i en härlig orgasm. sen reser hon sig å lämnar bastun.

   
  • Nova skriver:

   Igen dum fantasi det heller! Har också fantiserat om något liknande 😉

    
   • Johan skriver:

    Finns ju fler fantasier om just bad badhus. Älskar verkligen knulla i havet på sommaren.Men svårt att hitta någon som vill det med. Brist på såna i helsingborg ;)Men kan säga att den gången man fick knulla på den buss var verkligen upphetsande 😉

     
    • Nova skriver:

     Jaså är det brist på det 🙂 Finns säkert någon som vill…gäller bara att hitta dem! Okej du har varit med om det också. Jo jag kan tänka mig att det var både spännande och upphetsande! Det är ju alltid en härlig spänning när man gör det på en plats som man kan bli upptäckt på! 🙂

      
 2. Johan skriver:

  Haha ja man får väl leta ordentligt;)
  Får man fråga vilka dina favorit platser är att ha sex på?

   
  • Nova skriver:

   Jag är inte så erfaren när det gäller offentliga plaster så mitt svar blir stranden eftersom det är mest där jag avnjutit denna spännande företeelse! 🙂 Annars, hemma, så duger de flesta platserna även om sängen är den absoluta favoriten!!

    
 3. Johan skriver:

  Stranden är ju aldrig fel 🙂 sängen är absolut underbar att ha en massa sex i 😉

  Har en liten rolig historia om när jag blev fast bunden i en säg dock inte så snuskig men rolig om du vill höra:)

  Får man fråga vad du brukar falla för typ av killar? Behöver absolut inte svara

   
  • Nova skriver:

   Ja den historien hör jag gärna! Oj det där är en svår fråga…det har inget med utseende att göra, mer personligheten och det är väldigt svårt att sätta fingret på vad det är. Det är en känsla man får helt enkelt!

    
 4. Johan skriver:

  Ok va ju ett bra svar 🙂 lite synd man inte är några yngre så kanske man haft en chans haha 😉
  Ok nu till historien

  Va för några år sen dejtade jag en tjej som va 2-3 år äldre än mig. Hade berättat föt henne att jag gärna skulle binda fast henne i sängen och tillfredställa henne. Hon var först inte gett sugen på idén så jag pressa henne inte. Men efter någon vecka blev lite nyfiken på det hela och sa hon gick med på det men bara om hon fick, binda fast mig först. Å visst rätt ska va rätt så gick med på det. Sagt å gjort hon band fast mig i sängen med handklovar, tog av alla kläder och började smeka mig, blev väldigt kåt och kuken va stenhård. när jag trodde vi skulle börja. Så reste hon sig upp. Å försvann i ca 2h när hon kom tillbacka.hade hon varit å handlatLåsTe hon upp handklovarna och sa hennes föräldrar skulle komma besök så jag var tvungen att gå för hennes föräldrar skulle komma på besök. Å de va sista gången jag såg henne

   
  • Nova skriver:

   Hahaha!!! Nej va hemsk jag är…man kanske inte skall skratta åt det hela med erkänn att det låter roligt!! Vilken upplevelse och jag förstår att du aldrig såg henne igen! 😀

    
   • Johan skriver:

    Haha de är lugnt va en väldigt rolig upplevelse igen. Hade gärna varit med om det igen fast med mycket mer sex då 😉

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *