Sex på offentliga platser: Provhytten på HM

Provhytt.JPG

Under en tid har jag pratat sex på offentliga platser med några av er läsare och det är inspirerande att höra om alla platser där ni haft sex. Jag har vissa upplevelser själv men inte så många som jag skulle vilja. Dock har jag fått mig till livs massor av härliga historier från olika vänner. En av dessa historier tänkte jag dela med mig här eftersom jag alltid velat ha sex i en provhytt!!

Det var en vän till mig och hennes väninna som var på stan för att shoppa loss rejält. De dök in och ur affärerna och hamnade till slut på HM. Där valde och vrakade de bland olika klädesplagg och bestämde sig för att gå till provhytterna för att prova lite av varje. Min kompis var på G att prova en tröja då hon hörde välbekanta ljud från hytten bredvid. Först trodde hon inte sina öron med hon fick till slut inse att de var ett par som var på gång att ha sex i hytten bredvid.

Uppenbart var de i full gång och min kompis kunde inte låta bli att ställa sig på pallen i provhytten och kika över kanten. Vad hon såg var en tjej på knä som ivrigt drog i killens byxor, och när de väl var vid hans fotknölar följde boxershortsen efter i en väldig fart. Det var ingen tvekan om vem som var mest kåt av paret. Ivrigt runkade hon hans kuk som blev allt hårdare för att i nästa stund börja suga den.

Min kompis, kände hur hon blev allt varmare i kläderna och hur det blev en aningens vått mellan benen 🙂 Hon tillhör också skaran av personer som gärna vill vara så här modig och prova på lite spännande saker, men har aldrig riktigt våga ta steget.

När hon så tittade över kanten igen såg hon hur tjejens kläder åkte av och hon lutade sig mot provhyttsväggen och tog emot killen stenhårda kuk bakifrån. Det stod inte på så började tjejen gny och jämra sig av den härliga behandlingen.

De dunkade på ganska bra i väggarna för att sedan upphöra lika plötsligt som det startade. Min kompis kikade försiktigt över kanten igen och nu var tjejen på knä igen med killens kuk i munnen.

Killen jämrade sig allt mer och det dröjde inte lång stund innan man kunde höra hur det kom för honom. Tjejen fortsatte girigt att suga kuken och min vän duckade än en gång undan för att inte bli upptäckt. Genom väggen kunde hon höra hur de snabbt tog på sig kläderna, tisslade och tasslade, skrattade lite och sedan smög ut ur provhytten. När min vän och hennes väninna provat klart sina kläder och gick ut i butiken igen så var paret borta.

Bara när min vän berättade om detta blev nog inte bara jag kåt, kunde se på henne att hon uppenbart blev upphetsad av minnet och kanske fantiserat om detta många gånger sedan det hände!

Är det någon av er, mina kära läsare, som varit med om samma sak? Skriv gärna några rader och berätta om upplevelsen! Kanske tog ni några bilder som ni skulle vilja dela med er av? Skicka dem till mig i sådana fall, nova@erotikparadiset.com, så kan jag lägga ut dem helt anonymt i detta inlägg!

Tills jag hör av er kan ni njuta av denna video!

 

You may also like...

4 Responses

 1. Johan skriver:

  Har en för 1år sen. hade fölt med ett gammal kk å shoppat kläder å va allmänt hennes personliga packåsna. Stod å väntade utanför provrummet å hon bad mig komma in å se vad tyckte om kjolen hon provade. Den va väldigt kort å blev genast kåt när jag såg henne i den. Hon frågade vad jag tyckte å jag sa hon va riktigt sexig i den. Så hon retades å böjde sig fram å visade att hon inte hade något under den. Så gick fram till henne gick ner på knä å började slicka å suga på hennes blygläppar. Tills hon blev riktigt blöt å kåt. Sen vände hon sig om knäppte upp byxorna satte mig ner på stolen å så började hon rida mig hårt och fort lite snabbt. Viskade att hon ville mer så vi bestämde oss för hitta en toa så vi kunde knulla lite mer.men innan vi gick så va jag tvungen att suga på hennes blygläppar å klitoris tills hon kom i en härlig orgasm vilket gick väldigt fort.

  Finns inget bättre än att få slicka å suga på en våt rakad fitta;)

   
 2. Ste skriver:

  Måste fråga, vart bor din kompis ? Inte är de så att de möjligtvis va i Uppsala detta hände ?
  Mvh

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *