Vinn Maximal Fjong – Alla serier med världens hårdast hjälte!

James Fjong Featured

Klubb Super 8 har haft vänligheten att ge oss ett ex av det maxade seriealbumet ”Maximal Fjong”! Och vi kör naturligtvis igång en tävling på dem!

Nu kommer äntligen James Fjong i nytryck!
Samtliga serier samlade för första gången i ett styvt 600-sidigt album! Release i maj 2015!

James Fjong är en tecknad sexmissbrukare från Stockholm med stor haka och dito penis! Serien James Fjong gick under 70-talet i H:son-publikationen Piff och senare Nana International. James Fjong tecknades av signaturen ”Leffe” och har idag uppnått kultstatus. Säg den man född under 50- och 60-talet som inte brukar ord som ”Isch” och ”Ynf” – två klassiska uttryck signerade Fjong.

Hur tävlar jag?
För chansen att lägga vantarna på filmen behöver du bara svara på en fråga och lämna ditt svar i formuläret här nedanför!

OBS! Tävlingen har avslutats!
Sista tävlingsdag var 2015-04-06 12.00

Vinnaren/vinnarna utses på vår Facebook-sida, klicka ”gilla” nedan för att få reda på vem som vann när tävlingen avslutats.

När slutar tävlingen?
Tävlingen pågår till den 6 april 12.00. Vinnarna dras med hjälpa av Randompicker, vinnarna kontaktas via mejl och presenteras även på Facebook.

Om du inte vinner boken kan du köpa den genom att klicka på logotyperna här nedan:

James Fjong Featured Klubb Super 8 Logo

Det finns ingen galleri valts eller galleriet har tagits bort.


© 2015 Klubb Super 8

Tävlingen pågår till och med 2015-04-06 12:00. Tävlingen är gratis att delta i, men tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Tävlingen går ut på att besvara en eller flera frågor, samt fylla i namn, adress och e-postadress. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. Vinnarna utses av erotikparadiset.com. Medarbetare och deras anhöriga får ej delta i tävlingen. Beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på erotikparadiset.com och på vår Facebooksida. Dela gärna den här tävlingen med dina vänner på Facebook!

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *