Tänder du på smisk?

Fantiserar ofta om att jag blir övermannad och bunden för att sedan utnyttjas, få smisk med  piskan och knullad hårt. En vanligt fantasi som de flesta av oss behåller just som en fantasi. Sedan kan man ju gilla lite lättare smisk på rumpan under själva sexakten men det är ju inte riktigt samma sak.

Bunden 01

Ibland hamnar jag lite utanför min fantasi, surfar runt på nätet på olika kontaktsidor och lockas av att ta kontakt med någon dominant kille. Men jag är ju lite feg av mig så hitintills har jag alltid fegat ur. Så än så länge behåller jag det hela bara i tanken men känner också någonstans att jag en dag kommer ta steget fullt ut och förverkliga min fantasi.

Piska 02 Piska 01

 

 

You may also like...

3 Responses

  1. J skriver:

    Egentligen gör jag inte det. Men jag har insett att det jag tänder på är att min partner tänder. Och det har gjort att jag inser att jag kan tända på att smiska och vara mer hårdhänt mot henne än vad jag själv tänder på. Min belöning blir höga stön och ännu större orgasmer och ännu blötare fontäner, och vem vill tacka nej till de sakerna? 🙂

     
  2. sigurd skriver:

    Jag tänder på detta ! Jag skulle gärna bli avklädd, bunden, piskad på rumpan och knullad.

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *