Bondage for Dummies

Har blivit mer och mer fascinerad och nyfiken på bondage det senaste året. Visst är det lockande att släppa alla hämningar, att lämna över sig själv till någon annan och få både njutning och smärta tillbaka. Problemet är att man gör ju detta inte bara med första bästa man träffar. Nej, man vill ju träffa på någon som kan detta och som kan lära en hur det går till. Så än så länge stannar det som en fantasi hos mig, men vem vet, en dag blir det kanske något man får uppleva!

bondage4dummies

Om man gör denna bindning så blir resultatet som ni ser i bilden här nedanför!

Det finns vansinnigt mycket läckra bondagebilder!

Alla bilder lånade via Tumblr

 

You may also like...

5 Responses

 1. J skriver:

  Har testat det några gånger och det är rätt kul att vara två som är nya och testa sig fram. Så det kan funka med någon man litar på också, även om båda är väldigt oerfarna. Det har varit kul för oss båda så här långt 🙂

   
  • J skriver:

   Kan kanske tillägga att det vi testat nog varit lite mer s/m än bondage även om att binda varit en del av det hela 🙂

    
  • Nova skriver:

   Jo det är ju sant. Men vore också roligt att ”tas om hand” av någon som hållit på en längre tid! 🙂

    
   • J skriver:

    Så är det ju med det mesta 🙂

    En fördel generellt tycker jag har varit när jag testat något nytt med någon lika oerfaren, oavsett vad det varit inom sex, är att man inte redan möter någon som ”vet” vad som är bäst, så man får en chans att testa vad man själv gillar, eller ogillar, lite mer fritt än annars 🙂

     
 2. Hasse skriver:

  För oss växte det fram från noll. Ingen erfarenhet alls. Det gick också bra, även om jag förstår hur du menar. Men, det känns som om du mer är ute efter dominansbiten än själva bondaget, med tanke på valet av dina bilder. 🙂 Inget fel med det alls. Hoppas du stöter ihop med någon som kan ge dig det. 🙂

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *