Skönt på nakenbadet!

När väl allas semester, inklusive min egen, är över så ramlar sommaren in och wow vilket väder vi har just nu! Över 30 grader varmt och vad gör man för att svalka sig i denna hetta? Jo man packar bilen, tar med sig en väninna, och drar iväg till nakenbadet vi har några mil ifrån där vi bor! Det är ingen stor strand men här samlas ändå likasinnade och njuter av solen och att få bada naken…och även lite sex här och där förstås 😉 Visst det är ju inte alltid det är helt bekvämt när man får alla ”snuskiga” gubbars lystna ögon på sig, men det fungerar.

Det var så härligt att bara mysa och detta utan kläder. Att få vara en hel dag på stranden och bara njuta av solens hetta och vattnets svalka, kan man ha det bättre? När kvällen föll på så passade vi på att tända en liten grill och få oss lite till livs också.

Blev det något sex då? Inte fullt ut men vi kunde inte låta bli att pilla lite på varandra för vem blir inte kåt av att vara naken på stranden 🙂 Dock är det inte helt idealt med all sand, tur då att man kan skölja av sig i vattnet. Och vet ni vad? Solen skiner fortfarande så det är inte omöjligt att vi åker dit igen innan hösten faller på!

Nakenbad 2015 01

Nakenbad 2015 02

Nakenbad 2015 03

 

 

You may also like...

3 Responses

  1. leffe skriver:

    helt underbart med nakenbad

     
  2. JoyRide69 skriver:

    Fina ni är:)

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *