Härligt uppfylld!

Som ni vet gillar jag verkligen sexleksaker och efter att ha lagt ut lite bilder på mig själv och responsen blev så härlig så tänkte jag att jag kunde bjuda på ytterligare bilder 😉 Denna gång får ni en serie av bilder där jag använder en av mina favoriter, en dildo med sugpropp. Det är fantastiskt att kunna använda en leksak som man själv slipper hålla i och verkligen kunna ge sig hän till det som är skönt. Och visst håller ni väl med om att idag så finns det verkligen realistiska dildos i alla dess storlekar som kan tillfredsställa både män och kvinnor.

Så härligt att köra fast den mot en vägg eller stol och kunna riktigt njuta av en nästan äkta känsla av att bli rejält knullad och utfylld! Ett härligt exempel kan ni se här nedanför där den fästs mot en spegel och under den kan ni spana in en bildserie på mig! Hoppas ni gillar dem och kommenterar om vad ni skulle vilja se lite längre fram!!

sugpropp

Vill du se mina härliga bilder där jag blir het uppfylld av min grova dildo? Bli VIP-medlem du också!!

 

You may also like...

10 Responses

 1. Ste skriver:

  Gud vilka härliga bilder 🙂
  Hoppas det kommer mer framöver 🙂
  Kram

   
 2. Grymlig skriver:

  Ojoj vilken härlig serie Nova…lite jag önskar jag hade dildons plats. Älskar se uppfyllt…mumma!
  Riktigt porrigt…5 stjärnor av mig 🙂 .
  Hade varit häftigt att se det rörligt/film.

   
 3. Risger skriver:

  Jätte härliga o porriga bilder 😀

   
 4. skägget skriver:

  Vilken fantastisk bildserie. Mer av sånt och gärna rörligt också. Du är oerhört sexig!

   
 5. J skriver:

  Härliga bilder! Hade varit kul att få ge dig lite mer njutning och hjälpt till med tungan där 😉

   
 6. robert skriver:

  jättefina bilder. Önskar det var min kuk du red.

   
 7. Dxm skriver:

  Mmm upphetsande

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *