Lösenordsskyddat: Jag strippar och leker med dildo!

Tänkte eftersom det snart är helg att jag skulle bjuda er på lite fler bilder av mig själv. Dessa är tagna för ett tag sedan och slutade med ett riktigt rejält knull av han som står bakom kameran. Minns att jag var plaskvåt, riktigt så det rann om mig, och att jag kom hur många gånger som helst. Det hela slutade med att jag sög av hans hårda kuk och han tömde sin varma säd i min mun som jag girigt slickade i mig! Hoppas ni får en riktigt trevlig helg med massor av härligt sex!!

Kära läsare. "Lösenordsskyddat: Jag strippar och leker med dildo!" är en VIP-artikel. Om du vill kunna se dess innehåll kostar det en liten avgift: 20 SEK .
 

You may also like...

2 Responses

 1. J skriver:

  Fantastiskt härliga och upphetsande bilder! Förstår att ni hade en härlig stund efteråt 🙂 Synd att kameran inte var med då.

  Får se till att ha det samma själv senare ikväll med min bättre hälft 😉 Påminner mig om bilder någon annan skickade mig för många år sen.

   
 2. robert skriver:

  Helt underbara bilder. Grymt sexig och vacker kropp

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *