Nova testar: Nomi Tang – Getaway Luxe Red Violet från Lovetales.se

Nomi Tang - Getaway Luxe - Red Violet

Vad kan man säga annat än att detta är en imponerande liten leksak som har massor av funktioner, är vacker att titta på, och vars vibrationer sänder dig till sjunde himmelen i en våg av härliga orgasmer! Allt och lite till kommer i en snygg låda och en liten tygpåse att förvara härligheten i. Detta är på alla plan en välkommet tillägg i min låda med favorit leksaker!! Vill du lägga beslag på en själv? Klicka in på Lovetales som just nu har kampanjpris på den genom att klicka här!

8.0 Stars (8.0 / 10)

Nomi Tang – Getaway Luxe RED VIOLET

” Luxe ” har en extra dynamisk kontur vid sin spets för extra stimulans vid penetration. Getaway är rätt val för dem som menar allvar med sin sexlek. Tillverkad av silikon och har Nomi Tang´s unika i-touch kontroll. En ergonomisk form samt fungerar extremt tyst och är helt vattentät så att du kan njuta av Getaway i badkaret. Getaway är en perfekt gåva för födelsedagar, Alla hjärtans dag, jul eller speciella tillfällen.

Material Silikon, TPE
Total längd 28 cm
Diameter 3,4 cm
Ljudnivå Låg
Vattentät Ja

 

You may also like...

1 Response

  1. Robert skriver:

    Vad lång den var. Allt bra med dig nova? Händer det något i helgen? Kram

     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *