Denna amatörporrsida raggade upp en kille på Tinder för omedelbar sex och allt filmades!

Att folk använder sig av Tinder för snabba och lösa förbindelser är ingen nyhet. Dagens ungdomar vill ha snabba ryck och när man har i stort sett hela världen vid sina fingertoppar så är det inte undra på att de lever det snabba livet. För att undersöka hur lätt det är så bestämde sig amatörporr legenden Ersties för att göra lite grävande. Man öppnade ett konto, laddade upp en bild, svepte höger och det resulterade i knull. Allt inom 24 timmar och det viktigaste, allt finns på film.

Ersties mantra handlar om något jag verkligen gillar, äkthet och verklighet, det är något som är djupt rotat i allt de gör. Med andra ord handlar det om vanliga människor, amatörer, rakt igenom och inget konstlat med manus och annat som kommer i vägen för äktheten. Så det vi ser är äkta människor som gör det vi alla älskar att göra, förutom ett undantag, allt sätts på film.

Ersties

Och eftersom Berlin är en riktigt stor stad så tog det inte lång tid innan aspiranterna började dyka upp. Efter att ha gått igenom alla kandidaterna så fanns på slutet en handfull villiga att välja bland. Man förklarade noga vad som skulle ske och ni kanske undrar om någon av killarna backade? Inte en chans i världen!

Man bestämde tid och plats, ett tomt loft, med endast en viktig möbel del, sängen. De två Tinder kandidaterna hålls isär tills de sitter bredvid varandra i sängen, med ögonen stängda. De börjar lite tafatta med att heja på varandra för att sedan lite mer kraftfullt sätta igång. Så flörtandet och alla insinuationer leder till några timmar av njutning och i detta mikrokosmos, som Tinder är, innebär det oftast att man skiljs åt för att kanske aldrig ses igen. Men denna gång finns det på film.

Och tittar ni på smakprovet Ersties ger oss, så kan ni känna av att situationen verkligen är på riktigt. Blygheten och tafattheten är uppenbar, men kåtheten och pirret tar snabbt över situationen. Det är en porrfilmsinspelning med en stor skillnad, det är rått och äkta och allt vi får se är otroligt upphetsande, inte bara för oss som tittar, utan även för de medverkande. Detta är vad det helt kvinnliga teamet vid Ersties gör, äkta porr, äkta tjejer, som utforskar sexualitet för dig. Se hela den ocensurerade versionen, genom att klicka här och bli medlem på Ersties.

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *