Svensk erotisk klassiker: Kärleksvirveln (1977)

Jag bara älskar dessa gamla klassiska svenska porrfilmerna! De är av en helt annan kaliber än vad vi dränks av idag. Här finns handling, viss talang bland skådespelarna, och härliga tidsbilder från en svunnen tid!

Handling:

Eddie Scott, kallad Mr X, är en av huvudfigurerna i Sveriges undre värld. Han leder en internationell liga som har specialiserat sig på stölder av berömda målningar. Han har medhjälpare, bland dem en försäkringsdirektör, som förser honom med upplysningar om målningarna, och en playboy, den misslyckade gynekologen Romeo.

På Mr X’ order bekantar sig Romeo med en bankirhustru, Gladys. Hennes man är nämligen ägare till en berömd tavla av Juan Lerin.
Allvarliga komplikationer tillstöter, när Gladys blir kär i Romeo. Vid ett kärleksmöte i bankirens hus blir de i smyg iakttagna av Doris, familjens 15-åriga dotter. Doris försvinner med Gladys’ juveler, och Doris byter ut skoltimmarna mot intensiva kärleksstunder med Romeo. Gladys spårar honom med hjälp av en privatdetektiv och åker till hans gömställe. Beväpnad med sin mans pistol skjuter hon ned Romeo och Doris som just kommer ut ur huset förklädda till Bonnie och Clyde. När skotten har ekat, känner Gladys plötsligt igen sin dotter.  Gladys är övergiven av sin man, och Romeo och Doris är döda. Efter en vinglig färd hemåt rusar Gladys in i huset och begår självmord.

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *