Maria & Nova presenterar: Pleasuredome

Jag och Maria är glada att kunna meddela att vi inlett ett samarbete med Pleasuredome!

Pleasuredome är en online butik som tillhandahåller över 5000 artiklar som är ämnade att sätta en guldkant på tillvaron. Det man har att erbjuda är allt ifrån jättesexiga kläder till de härligaste av sexleksaker och man utvidgar ständigt sitt sortiment!

Inte nog med sitt stora utbud så säljer man alla sina artiklar inklusive frakt! Och naturligtvis är alla deras försändelser diskret förpackade!

Vi kommer få det stora nöjet att testa lite av deras leksaker och kanske även lite sexiga kläder. Vi kommer naturligtvis skriva recensioner på det vi får testa så ni, våra härliga läsare, kan få lite sexiga tips om härliga saker att förgylla sexlivet med, ensam, eller tillsammans med någon!

Vet redan vad den första leksaken vi får testa blir! Det blir en Nomi Tang – Getaway Pure Pool Blue som ser ut att vara en riktigt spännande leksak! Spana in bilderna så förstår ni vad jag menar! Under bilderna kan ni läsa lite mer om själva leksaken! Visst ser och låter den spännande? Vi återkommer med vad vi tyckte om den inom en snar framtid! Tills dess puss på er!

Getaway är rätt val för dem som tar sin lektid på allvar.

Tillverkad av silikon och har Nomi Tangs unika i-touch-kontroll, en ergonomisk form, fungerar extremt tyst och är helt vattentät så att du kan njuta av vibratorn i badkaret. Getaway är en perfekt gåva för födelsedagar, Alla hjärtans dag, jul eller speciella tillfällen.

Inget slår en romantisk Getaway för att lämna vardagen bakom sig och spendera lite tid långt borta från stressen i arbetet. Varhelst din speciella plats kan vara och oavsett om du åker dit ensam eller med en tursam någon, kommer mitt Getaway vibe vara vid din sida. Vad är din favorit Getaway?

Funktioner:
• Designer penetration vibrator med i-touch reglaget
• Den perfekta kurvan för G-punkts orgasm
• Flera hastigheter och olika mönster
• Ergonomisk tysk design
• Medicinsk silikonmaterial
• Vattentät ned till 1 meter
• Kraftfulla vibrationer och tyst drift

Specifikation:
Material: FDA silikon
Storlek (mm): 280 mm x 69 mm x 32 mm
Vikt: 112g (nettovikt), 338g (bruttovikt)
Strömkälla: 2 x AA batteri
Batteriets livslängd: 4,5 timmar
Kontroll typ: Touch Slider
Innehåll: Getaway, manualer, lyx presentask

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *