Nova testar: Nomi Tang: Getaway Pure

Vi blev tillfrågad om vi ville testa lite leksaker från Pleasuredome och det kunde vi ju inte tacka nej till! Och förutom massor av härliga leksaker har de även tonvis av sexiga underkläder! De är väl värda ett besök!!

Den första leksaken de sändes oss var Getaway Pure från Nomi Tang och jag kan lova att det var en spännande upplevelse!!

Förpackning och innehåll

När jag väl fick den i mina händer så blev jag genast imponerad över hur lyxigt den var förpackad. På utsidan har vi en slipcase som visar leksaken inuti och dess namn. Innanför den har vi en väldigt lyxig box och när man öppnar den visar den sig vara lika lyxig på insidan. Insidan är klädd med mjuk satin och nedbäddad i det mjuka hittar vi så Nomi Tang: Getaway – Pure. Här finns även en liten manual och en liten resepåse till leksaken.

Form, storlek och material
Själva leksaken är cirka 28 centimeter lång och är lätt böjd på toppen. På andra änden av vibratorn hittar vi kontrollen för leksaken som sprider ut sig till två ”vingar”. Diametern är cirka 3 centimeter och vibratorn väger runt 112 gram. Vibratorn är gjord av silikon vilket är ett bra material att göra leksaker av då det klarar av skiftande temperaturer och annan yttre påverkan. Silikon är också väldigt hygieniskt och för oss med allergier är den bara att använda utan att vi behöver oroa oss! Denna leksak är otroligt mjuk och påminner i mycket om riktigt skinn.

Hur fungerar den?
Leksaken har en touchkontroll på den nedre änden mellan de två vingarna. Framför denna kontroll sitter på/av knappen. Innan du kan börja använda leksaken behöver du två stycken AA batterier, vilka tyvärr inte följer med denna leksak. Enligt tillverkaren skall dessa två batterier räck till ungefär 4 timmar av njutning.

När du väl startat leksaken kan du glida med fingret över touchkontrollen för att öka eller minska intensiteten. Det finns en liten Nomi Tang logga på touchkontrollen och håller du ditt finger där i cirka 2 sekunder så ändrar du vibratorns vibrationsmönster. Du kan även låsa dessa mönster genom att hålla fingret i några sekunder på motsatta änden av touchkontrollen. Vibratorns lyser rött när den är låst. Om du har vibratorn i vatten, jo den är vattentät till 1 meters djup, så låser leksaken sig automatiskt och du måste först torka den torr innan du kan ändra på vibrationerna.

Lättast gör du ren leksaken med tvål och varmt vatten.

Hur var den att använda?
 
För det första, gör inte misstaget att ta bord den vita batterihållaren som finns i batterifacket! Visst, leksaken fungerar men herregud vad den låter!!! När du väl placerar batterierna korrekt i hållaren så är den riktigt tyst och användarvänlig!

Den lätt böjda toppen är härlig att använda och träffar precis rätt på min G-punkt. Diametern är också utmärkt för mig och jag kände mig rejält uppfylld av den. Touchkontrollen är suverän att använda och är inte svår att nå när du använder den. Dock kan leksaken kännas lite svår att hålla om man använder en hand och jag kan rekommendera dig att ta tag i de två vingarna med båda händerna. På detta sätt får man bättre kontroll och kan styra den mycket bättre! Men med lite klurande då man använt den ett tag så fungerar det att hålla den med en hand också.

Känslan att använda leksaken är helt underbart då den verkligen känns skön både inne i mig och på utsidan. Och jag kan lova att den redan gett mig många härliga orgasmer. Som leksak sett går den naturligtvis att använda tillsammans med en partner.

Mitt betyg:

08 Stars (08 / 10)

Summering
* Vacker förpackning
* Vacker design
* Lättanvända kontroller
* Tyst
* Kan kräva lite användning innan du kan hålla den på bästa sätt
* Leksaken har ett års garanti

Vart kan du köpa den?
* Pleasuredome

Tack till Pleasuredome för att vi fick testa denna underbara leksak!

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *