Drömmer mig bort i ett hav av sexleksaker!

Sitter och drömmer mig bort bland alla läckra sexleksaker som finns på Pleasuredome.se. Och jag fastnar rejält för denna läckra leksak som går under namnet ”Safisfyer Pro Deluxe”. En sådan där leksak som inte vibrerar som en traditionell vibrator utan använder mer en ”sugande” teknik. Dessutom går denna modell att använda i vatten 🙂 Har provat en liknande tidigare och det skulle vara riktigt roligt att prova en annan modell. Är denna en leksak någon av ni, våra kära läsare, har erfarenheter av? Lämna gärna en kommentar om så är fallet!

Själv fortsätter jag surfa vidare bland Pleasuredomes alla läckra artiklar!

Satisfyer Pro Deluxe

För intensivare, snabbare och multipla orgasmer. På grund av sin helt nya, egenutvecklade teknik är det Satisfyer Pro Deluxe en pionjär som revolutionerar kvinnors sexuella sinne. Med dess intensiva tryckvågor och kittlande pulsering så ger Satisfyer Pro 2 en touch-fri stimulering och tillåter flera och extremt intensiva orgasmer inom minuter.

Helt ny måste-ha produkt som är vattentät, så den kan enkelt användas i duschen eller i bubbelbadet vilket ger ännu mer nöje. I motsats till jämförbara produkter så övertygar Satisfyer Pro Deluxe inte bara genom dess vattentät design, men också genom sin tystnad. Inget vatten, glidmedel eller andra vätskor kan komma in på insidan av produkten, vilket gör den 100 procent hygienisk och säker att använda. Silikon huvudet kan enkelt tas bort, rengöras och bytas ut när som helst.

Satisfyer Pro Deluxe erbjuder 11 program och laddas med den medföljande magnetiska USB Laddkabeln. På grund av sin extraordinära form och de lyxiga rosé guld design så verkar Satisfyer Pro Deluxe vara en modern livsstilsprodukt som fascinerar varje kvinna.

-Touch-fri klitorisstimulering
-Tryck vågs stimulering
-Laddningsbar
-Magnetiska USB-laddningskabel medföljer
Litium-jonbatteri
-Lätt att rengöra
-Vattentät
-Kropps-vänlig silikon
-11 program
-Utbytbart huvud

 

You may also like...

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *