Nova

nova

Namn: Nova
Ålder: 25
Övrigt: Hej! Här har ni en norrländsk tjej som älskar allt som har med erotik och sex att göra. Har en stor förkärlek för sexiga underkläder och sexleksaker. Tycker om att skriva och uppskattar även att kolla på film. Bland vanlig film gillar jag komedier, drama och en och annan skräckfilm. Och visst, jag kollar även en del på porrfilm! För närvarande är jag singel och trivs ganska bra med det. Det öppnar i varje fall upp för att ha härligt sexiga äventyr!

Det skall bli roligt att få skriva om ämnet sex här på Erotikparadiset! Har ni något ni vill att jag skall skriva om, eller bara vill sända mig en rad, gör det på min mejl: nova@erotikparadiset.com.

 

 

Disclaimer:
§1 Härmed avsäger Jag mig allt ansvar för hur andra brukar eller missbrukar informationen Jag sprider.
§2 Allt är skrivet i rent informativt eller teoretiskt syfte. Uppmaning till eventuellt brott kan därför ej heller styrkas.
§3 Ironi och humor kan förekomma. Allt Jag skriver bör därför inte tas på blodigaste allvar och behöver inte nödvändigtvis överensstämma med verkligheten.

 

5 Responses

 1. Johan skriver:

  Hej Nova!

  Jag vill bara berätta hur mycket jag gillar att läsa det du skriver. Härligt att höra vad du tycker om filmer mm och när du skriver att du tänder på alla cylindrar osv vill jag lova att även jag gör det. Inspirerande!
  Skulle gärna vilja veta lite mer om dig och så men förstår att du vill hålla dig anonym.

  Hoppas på fler härliga recensioner från dig snart!!

  //Johan

   
  • Nova skriver:

   Hej Johan!
   Vad glad jag blir att du gillar mina recensioner och vad jag skriver! Vi får se vad jag kan hitta på när det gäller att presentera mig själv lite mer!

   Kram
   Nova

    
 2. Johan skriver:

  Hej Nova!

  Nu har du gjort det igen! Älskar att läsa det du skriver, och när du skriver om hur mycket du gillar att suga blir det nästan för mycket.
  Härligt när tjejen gillar att suga och man har ögonkontakt.
  Du verkar känna för att suga som känner för att slicka.
  En 69:a kanske?

  Kram
  Johan

   
 3. Johan skriver:

  När du vill!

  Kram

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *