Erogena zoner

Inte bara kvinnor utan även män har långt fler erogena zoner att stimulera sexuellt än bara kuken och fittan. Tänkte ta en titt på mina!

Artikel - Erogena Zoner 01

Naturligtvis älskar jag oralsex. Att som förspel få fittan slickad gör att jag snabbt blir kåt och våt. Ingen fara om jag kommer där och då, det gör bara att jag blir våtare och kåtare!

Artikel - Erogena Zoner 02

Och visst skall väll mannen ha något han också!! Jag älskar att suga kuk och slicka/suga hans pung. Varför inte även slicka runt hans anus? Killar är otroligt känsliga under pungen ner till analöppningen. Men se till att bara retas och suga så pass att han går i gång på alla cylindrar. Vi vill ju inte att han skall komma direkt! Även om jag älskar sperma i min mun! 😉

Artikel - Erogena Zoner 03

Efter ett långt förspel där vi båda har gett och fått så vill jag nu ha kuken i mig! Och det finns ju en rad härliga ställningar att välja bland!

Artikel - Erogena Zoner 04

Mmmm älskar när han kör den hårt och ända till roten i min våta fitta. Och medan han knullar mig med alla tekniker han har (djupa stötar,  långsamma stötar, korta snabba, och roterande) för att stimulera min kåta hungriga fitta, försöker jag även vara följsam och juckar emot.

För att han skall komma in ännu djupare i mig kan jag lyfta upp benen och lägga dem på hans axlar. Men det går också bra att lägga en kudde under min rumpan för djupare penetration.

Artikel - Erogena Zoner 05

Våra känslor blir allt intensivare, tempot ökar, fittan blir trängre, mer blodfylld och orgasmen närmar sig. När den väl kommer exploderar jag i intensiva känslor, min fitta drar samman och för att spä på den underbara känslan (som aldrig verkar vilja ta slut) så känner jag hans varma sperma fylla min fitta!

Artikel - Erogena Zoner 06

Otroligt skönt och efter att ha vilat lite så är vi igång igen!

Vår kåthet kommer som bekant inte från våra kön, nej den startar i vår hjärna. Vi stimuleras sexuellt av så många olika intryck. Det kan vara så enkelt som att tänka en tanke, att drömma eller att ge sig hän åt en härligt uppkåtande fantasi. Men vi har ju många sinnen, vår syn kan göra oss kåta då vi ser en person, kille eller tjej, som tilltalar oss. Vissa dofter kan få oss att bli kåta, även vår hörsel kan trigga oss då vi hör en person som vi tycker låter sexig eller ett visst ljud. Vem blir till exempel inte kåt av att höra grannarna hålla igång?

Oftast landar vår tanke om erogena zoner vid våra kön, men hela vår kropp är en enda stor erogen zon och beröring av den kan göra oss enormt kåta. Både män och kvinnor kan få intensivare orgasmer om man stimulerar deras bröst och framför allt bröstvårtorna. Vi kvinnor kan får fler orgasmer av denna beröring. Vissa kvinnor, och säkert även män, kan till och med få orgasm endast genom att brösten stimuleras med händer och tunga.

Men här finns ju även zoner som nacken, halsen, öronen och läpparna. Även handflatorna är extra känsliga, så som fingrar och tår. Magen, insidan av låren, rumpan och anus är otroliga områden att utforska för att nå mer njutning. Även ryggen och på sidan av ryggraden, knävecken, ja som ni förstår så är nog hela vår kropp en enda stor erogen zon under rätt stimulering. Och sist men inte minst, fittan och kuken…de största och mest känsliga erogena zoner vi har!! Se till att utforska nu, själv blev jag nu så kåt att jag måste genast få utforska mig själv lite mer!! 😉

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *