Fisting

Fisting är en sexuellaktivitet där man för in handen, antingen vaginalt, eller analt. Det finns även fisting där man för in till exempel foten analt eller vaginalt.

Artikel - Fisting 01

Vaginal Fisting

Själv klart är det inte bara att tro att man kan föra in hela handen i en kvinna, oavsett om hon fött barn eller inte, det krävs tid och först och främst töjning.

Töjning

Här kan man använda sig av olika metoder så som med dildos av olika storlekar eller någon av de uppblåsbara dildos som finns på marknaden. Är det skralt i kassan kan man till exempel använda sig av stearinljus av olika storlekar. Det går även att använda sig av petflaskor av olika storlekar.
Att tänka på är naturligtvis HYGIENEN! Använd alltid kondom på leksakerna för att undvika infektioner då man töjer och sträcker huden och gör den mycket mer känslig för infektioner

Glidmedel

Naturligtvis är det A och O med glidmedel när man skall fista eller töja annars kan sprickor uppkomma i huden kring vaginaöppningen, något som leder till svår smärta efteråt och är naturligtvis även de en grogrund för en svampinfektion. Vaginalt finns det en uppsjö av glidmedel att använda och det beror på vad man själv föredrar. Ni får prova er fram till den som passar er bäst.

Hur

När man så töjt och känner sig redo att börja med fisting så gäller det för den som fistar att använda sig av ett finger i taget tills alla är inne och sedan, mjukt, låta hela handen glida in. Ta det lugnt är nog ledordet här och naturligtvis skall fistaren inte ha några smycken på sin hand. När handen väl är inne knyter man den och börjar rotera runt inne i vaginan.
Klitoris omsluter även det inre av vaginaöppningen så drar man handen mot sig (fistaren) så brukar detta skänka stor njutning till kvinnan som blir fistad. För ökad njutning kan man öppna handen som en kupa inne i kvinnan och fortsätta rotera med handleden. Naturligtvis är alla kvinnor olika när det kommer till hur känsliga de är och det gäller att läsa sin partner och se vad som ger mer eller mindre njutning. Ett gott tecken är om musklerna i vaginan kniper om handen.

Andra stimuli

Man kan naturligtvis även stimulera andra erogena zoner under en fistingsession. Man kan stimulera analen och även kvinnans klitoris och bröst.

Knipövningar

För ett aktivt fisting liv så måste kvinnan även ägna sig åt knipövningar före och efteråt annars finns risken att man får svårt att hålla tätt. Vi har väl alla hört talas om knipövningar men vi har kanske inte hört lika mycket om hur man gör knipövningar. Börja att knipa med analen, sedan vaginan och sist med främre musklerna (kring urinöppningen). Det gäller att skapa en vågrörelse och detta med intensitet. En bra jämförelse kan vara att tänka på att man rider en häst i trav. När du lärt dig hela proceduren så börja hålla knipen en minut i pulsen. Ett plus är att om du mästrat knipövningarna kan man även ägna sig åt tantrisksex (att ha sex utan att röra sin kropp) och det är underbart skönt at kunna massera en mans lem med endast muskulaturen inuti.

Vi skall naturligtvis även ta oss en titt på anal fisting!

Artikel - Fisting 02

Anal fisting

Spolning

Här gäller renlighet redan från start och innan man kan börja med töjning och lek så gäller det att man spolar analen via lavemang.

Töjning

Töjningen är i stort sett på samma sätt som vaginalt men tar mycket längre tid. För att klara en mans hand i analen så krävs minst en månad av töjning och rekommenderat är faktiskt två, allt för att kunna njuta fullt ut av det hela. Här är det otroligt viktigt att inte stressa fram det hela utan det måste få ta den tid det tar.

Glidmedel

Lika viktigt om inte än mer så är att använda sig av glidmedel. Naturligtvis kan även här skador på huden uppkomma och vanligt är även uppkomsten av hemorrojder.
Viktigt är också valet av glidmedel. Ni kan inte använda vilket som helst utan här krävs ett mer ”långtrådigt” glidmedel med långa fibrer i för att det ska fungera. Det finns en rad olika sorter, så som Fistsmör eller varför inte den enklaste av dem alla Vaselin. Många sexbutiker har bara vanliga glidmeden så det gäller att söka runt på olika ställen för att hitta den produkt man söker.

Ringmuskulaturen

Analöppningen består av två ringmuskler och båda skall töjas, penetreras med aktsamhet. Det är otroligt viktigt att vara försiktig för skadar man muskulaturen så är det svårt att korrigera de skadorna med kirurgi. Här måste ni även vara aktsam i att även om man töjt sig till att kunna ta emot en hand analt så betyder det inte att man kan ta emot den när som helst. Det gäller med andra ord att töja sig inför varje session för att klara av det hela. Här finns även en ringmuskel längre in men att penetrera så långt in är inte att rekommendera. Om skador uppkommer här går de inte att reparera, med andra ord kan man inte föra in hela armen i analen!

Hur

Man använder sig av samma metod här som vid vaginal fisting, man knyter eller kupar handen och använder roterande rörelser. Fistar man en man så sitter prostatan ungefär 4 cm in och att massera den ger maximal njutning för mannen. När det gäller maximal stimulans för kvinnan så dra även här handen emot dig för att skapa ett tryck mot insidan av analen. Här kan det även vara otroligt skönt att röra handen in och ut i analöppningen. Tänk dock på att inte göra detta med en knuten hand!!! Har man ägnat sig åt både vaginal och anal töjning kan man även dubbelfista kvinnan. Att tänka på är att även använda handskar när man fistar analt då analen är mycket mer känslig för infektioner än vaginan. Handskar finns att köpa på apotek.

Knipövningar

Här gäller även att träna och använda sig av knipövningar. Ett bra tillfälle är när man utför nummer 2. Knip av avföringen och släpp igen. Likt det vaginala kan man även här, med kontroll, ha tantrisk analsex!

Periodicitet

När man skall avnjuta fisting tillsammans så gäller det att förbereda sig innan. Låt det ta den tid det behöver och resultatet blir så mycket bättre och långt mer njutningsbart än när man stressar fram det hela.

Töjning pågår!

 

3 Responses

 1. Ingemar Lindell skriver:

  Detta var en mycket bra förklaring för de som tänker att fisting för första gången.
  Jag och min fru har gjort detta sedan ett antal år tillbaka och har även vänner som vi gör det tillsammans med.

   
 2. Joyce skriver:

  I was wondering if I should allow my son to visit me and fist me for a video shoot that I’m going to be in. I will feel better with him being there for protection.

   

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *