Hemligheten om G-Punkten

Vi kvinnor har en fördel över män och det är att vi kan få orgasm på långt fler sätt än dem. Detta innebär att det inte är bara klitoris som gör att vi kan komma, vi kan också få orgasmer via vaginal eller G-punkt stimulering men även via andra erogena zoner. Vi får förvisso lättast orgasm när vi onanerar men har vi en bra sexpartner kan allt bli både intensivare och mer njutningsfullt. Det är här det mytomspunna området i fittan kallat G-punkten kommer in, ett område som kan vara svårt att hitta utan hjälp. G-punkten är i sig som en liten böna fullproppad med känsliga nerver och befinner sig cirka 3 – 5 centimeter in i fittan. Ungefär halvvägs mellan baksidan av pubisbenet och början av slidmynningen. Både storlek och placering varierar kvinna till kvinna, men i regel har den ungefär samma storlek som en tiokrona. Lyckas du hjälpa din kvinna att få en G-punktsorgasm så kommer hon få uppleva långt intensivare njutning än hon gjort innan.

Var…

Som sagt, det kan varas vårt att hitta denna lilla magiska punkt. Det gäller att du gör kvinnan kåt och upphetsad, kanske genom att slicka henne eller att stimulera hennes alla erogena zoner. För mig så kommer jag igång rejält om killen slickar mig. Det gäller med andra ord att föra henne till orgasmens gräns för att lättast hitta G-punkten. Likt en hård kuk blir G-punkten mer ”synlig” ju mer upphetsad och kåt kvinnan blir.

För nu in två av dina fingrar i fittan, ungefär en fingertoppslängd, och sök vad som känns som en räfflad yta (ungefär samma känsla som i gommen) och stanna där och tyck. Detta räfflade område består av vad som kallas erktil vävnad, med andra ord har den en förmåga att svälla, men är inte helt lätt att hitta. Många kvinnor kan inte ens hitta den på sig själv och för många är detta lilla område mer något av en myt än något annat. Dock finns det enkla metoder för att hitta G-punkten. Din partner skall ligga på rygg, med böjda knän, och fötterna platta mot underlaget. Det går utmärkt att använda en kudde för att få upp underlivet lite högre. Se till att hon är rejält blöt och upphetsad innan du för in två fingrar i fittan upp mot magtrakten. För in dem ungefär 3 – 5 centimeter in i fittan och tryck med fingrarna mot den främre slidväggen i hennes fitta.

Området är inbakat i vävnad och ligger djupare under denna. Detta innebär att du måste ta i lite hårdare än normalt för att stimulera området. När du hittar rätt kommer G-punkten att svälla och du kommer att känna att den är räfflad, nästan som gommen. Rör fingrarna lite sidledes, får du en njutningsfull reaktion från henne vet du att du hamnat rätt. Naturligtvis kommer hon förmedla till dig att du hittat rätt och du fortsätter att stimulera henne till klimax.

Hur…

När du så hittat fram till G-punkten kan du också försiktigt stimulera hennes klitoris med din tumme. Denna kombination kommer att ta henne till otroliga känslor och hon kan komma ganska snabbt. Naturligtvis kan man även byta ställning och fortsätta stimuleringen. Att bygga upp det hela genom att nästa få orgasm, bara för att byta ställning, kan leda till långt mer intensiva orgasmer efter ett tag.

De flesta av oss kvinnor gillar att bli knullad bakifrån. Och även om vi inte alltid vet det så är detta ställningen som stimulerar G-Punkten bäst. Detta beror på att mannens kuk hela tiden kommer åt området där G-punkten finns. Dock kan det behövas ett starkare tryck mot framsidan av fittan innan hon för första gången upplever en G-punktsorgasm. Dock kan en snabb och intensiv rytm ge den friktion som behövs för att ge kvinnan en G-punkts orgasm. Det är också nu, när du stimulerar kvinnans G-punkt på rätt sätt, som en känsla av att vilja kissa kan uppstå. Det är med andra ord rekommenderat att man tömmer blåsan innan man ger sig ut på G-punktsjakt. Det är även vid denna stimulering som en kvinna kan ejakulera när hon kommer. Många tror detta är urin men så är inte fallet!

Personligen har jag själv aldrig upplevt en G-punktsorgasm, så jag är på jakt fortfarande!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *